Lucyin blog 1 mája 2012

06.05.2012 10:55

 

Zdroj: Official Lucy Lawless Website

 

Chcem párty s ľuďmi, ktorí oslavujú život. Myslím si, že všetci sme tak zaneprázdnení robením dobra, našimi deťmi, prácami, domácimi zvieratami, priateľmi, charitami atď. Niekedy dievča potrebuje vybuchnúť. Viem, že ženy v mojom okolí sa túžia oslobodiť. Toto je ich šanca na znovuobjavenie ich vnútorného divokého dieťaťa. Idem von v L.A. a všetci mladí ľudia si živia svoju otupenosť, v ktorej sa ocitli po nakopení problémov. Vyzerá to tak namáhavo. Boli by coolovejší ľudia, keby sa toľko nebáli, čo si druhí o nich myslia. Našťastie my ten problém nemáme.

Keď sa stretnem s fanúšikmi, je to oblasť bez posudzovania. V miestnosti je kopu lásky a vieme, ako sa odviazať. Je to najviac srandy, čo môžte mať bez zatknutia. (Tu mám povinnosť povedať, že to vôbec nie je sranda.) V každom príípade, pozvala som všetkých mojich dobrých priateľov (To znamená Vás!), aby sa pridali k párty.

Som vzrušená, že mám dve mocné Amazonky NZ hudobného kráľovstva, ktoré prídu hrať. Anika Moa a Julia Deans sa ku mne pridajú, Joe LoDuca, Ben Jurisich, Scott Wotherspoon & Jason Sonic Smith (aka. Eurostalker (Eurošmírák)). Julia a Anika sú dve "f-u" bohyne, z ktorých moja maličká myseľ bola celkom hotová, keď povedali, že chcú hrať v mojej šou. Tak v zásade, toto je rocková skupina nakopávajúca zadky. Úplne som do nich zamilovaná.

Urobila som to pre dospelých, pretože je to v pube a neznášam vidieť deti na mojich šou. Nikdy neviete, čo nám výjde z úst. Dospelé témy, rozhodne.

Boli ste varovaní.

Big Love,
Arohanui,
Lucy